SRBIJA ĆE PREDUZETI SVE POTREBNE MERE Lončar: Građani su se uželeli mora, ali preporučujem da to bude bezbedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 22:27

"SRBIJA ĆE PREDUZETI SVE POTREBNE MERE" Lončar: Građani su se uželeli mora, ali preporučujem da to bude bezbedno

Lončar je istakao da ne može da garantuje da neka od zemalja gde naši građani idu na letovanje neće ući ponovo u neki novi talas zaraze

Ne mogu da garantujem da neka od zemalja gde naši građani idu na letovanje neće ući ponovo u neki novi talas zaraze, ali će država preduzeti sve da oni tamo odu bezbedno, izjavio je večeras ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

- Naše je da uradimo sve da građane koji idu zaštitimo maksimalno. Znam da su se uželeli mora, ali preporučujem da to bude bezbedno, a država će obezbediti sve što se bude tražilo da se nesmetano pelaze granice - rekao je ministar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ne mogu da garantujem, ali..."

Izvor: B92, 14.Apr.2021, 07:40

Beograd -- Ne mogu da garantujem da neka od zemalja gde naši građani idu na letovanje neće ući ponovo u neki novi talas zaraze, kaže ministar zdravlja Srbije...Ali, istakao je Zlatibor Lončar, država će preduzeti sve da oni tamo odu bezbedno..."Naše je da uradimo sve da građane koji idu zaštitimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.