SRBI UHAPŠENI U ŠVAJCARSKOJ: Organizovali ilegalne auto-trke, mahnito vozili ulicama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 19:29

SRBI UHAPŠENI U ŠVAJCARSKOJ: Organizovali ilegalne auto-trke, mahnito vozili ulicama!

Švajcarska policija uhapsila je jedanaest muškaraca i jednu ženu zbog organizovanja ilegalnih auto trka, a među uhapšenima se nalaze i srpski državljani

Kako se navodi, uhapšeni imaju između 24 i 40 godina, a među njima ima i državljana Švajcarske, Italije, Makedonije, Srbije i BiH.

- Ova grupa je na kantonalnim putevima na kojima je ograničenje brzine 80km/h organizovala trke na kojima su se kola kretala čak do 200 kilometara na sat, a na auto-putu i 287 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << km/h. U te svrhe korišćeni su sportski automobili koji su bili dodatno dorađeni da razvijaju izuzetne brzine - navodi se.

Policijska akija započeta je još pre dve godine. Tada se pojavila informacija da se ove trke odvijaju oko Sent Galena, kada je uhapšen 21 vozač.

Pronađeni su tragovi koji su policiju odveli i do ciriške grupe, koja je sada pala – pišu mediji. Švajcarske vlasti zaplenile su automobile korišćene u trkama, a četiri osobe zadržane su u pritvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Švajcarskoj uhapšeni državljani Srbije zbog ilegalnih auto-trka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 10:42

Švajcarska policija uhapsila je 12 osoba, zbog organizacije i učešća u ilegalnim trkama automobila u okolini Ciriha, gde su se kretali brzinom od skoro 300 kilometara na sat...Uhapšeno je 11 muškaraca i jedna žena, starosti između 24 i 40 godina, a među njima je bilo državljana Srbije, Švajcarske,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.