SRAMOTA! Srbijanka se nada da Vučić neće otvoriti Klinički centar, a u njemu već leže pacijenti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2022, 00:34

SRAMOTA! Srbijanka se nada da Vučić neće otvoriti Klinički centar, a u njemu već leže pacijenti (VIDEO)

Sramna izjava Srbijanke Turajlić.

Srbijanka Turajlić tvrdi da Vučić izmišlja završenost Kliničkog centra Srbije i da je to jedno veliko gradilište, očigledno ne znajući da u njemu već leže pacijenti.

- Vučić izmišlja završenost Kliničkog centra Srbije, to je jedno gradilište! Biće gotovo jednog dana ali se nadam da neće pre 3. aprila! Ja se nadam da neće Vučić stvarno otvoriti Klinički centar - rekla je Srbijanka.

PA SRAM VAS >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BILO!

Srbijanka Turajlić:

"Vučić izmišlja završenost Kliničkog centra Srbije, to je jedno gradilište! Biće gotovo jednog dana ali se nadam da neće pre 3. aprila! JA SE NADAM DA NEĆE VUČIĆ STVARNO OTVORITI KLINIČKI CENTAR!"

A U KLINIČKOM CENTRU VEĆ LEŽE PACIJENTI! pic.twitter.com/r2u3kUYC9Z

— Detektor laži (@LaziDetektor) March 10, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.