SRAMOTA! Pogledajte šta je uradio ovaj Beograđanin

Izvor: Mondo, 17.Jan.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA! Pogledajte šta je uradio ovaj Beograđanin

Beogradska opština Stari grad postavila je nedavno ispred zgrade u Makedonskoj ulici u Beogradu kućice za pse lutalice kako bi našli utočište u ovim ledenim danima, ali jedna kućica je već ukradena!

Foto: Pritnscreen/Facebook

Predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać obavestio je preko svog Facebook profila javnost da je jedna kućica ukradena, i objavio fotografiju muškarca na kojoj se vidi kako u rukama odnosi kućicu.

Na društvenim mrežama pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se i snimak sramne krađe.

POGLEDAJTE:

Gradska opština Stari grad je 11. januara ispred opštinske zgrade instalirala privremene kućice za pse i pozvala građane da pse lutalice dovedu do opštinske zgrade, gde će im biti obezbeđen smeštaj za ove hladne dane.

To je humanost: Bravo, Beograde! (FOTO)

Opština je pozvala građane da napuštene pse dovedu do opštinske zgrade u Makedonskoj 42.

BRAVO: Beograđani napravili kućice za pse lutalice

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.