SRAMOTA NEVIĐENIH RAZMERA! Fotografija prodaje čvaraka na komad u Srbiji zapalila Internet, da li je ovo moguće?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 22:10

"SRAMOTA NEVIĐENIH RAZMERA!" Fotografija prodaje čvaraka na komad u Srbiji zapalila Internet, da li je ovo moguće?!

Da li se u Srbiji čvarci zaista prodaju na komad ili je nešto drugo u pitanju?

Ranije je objavljeno da se u Srbiji prodaju čvarci na komad, međutim, prema poslednjim informacijama, reč je o fotošopu.

Udruženje potrošača Efektiva objavilo je na svom Fejsbuk nalogu dve fotografije. Na jednoj se vidi da je napisano: "Domaći čvarci finfuz Zlatibora". Takođe se vidi i cena - 287,40 dinara, a koja se odnosi na 100 grama ovog proizvoda.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugoj fotografiji se vidi da je napisano: "Domaći čvarci na komad Zlatibor": Cena je 7,40 dinara. Na osnovu ove dve fotografije može da se zaključi da su sa prve fotografije uklonjeni brojevi dva i osam, a u nazivu i količini artikla je uklonjeno "rinfuz" i dodato "komad".

Kad se tako uradi, ispada da se jedan čvarak prodaje za 7,40 dinara.

Očigledno, reč je o neslanoj šali, koja je ipak uspela da iznervira pola Srbije.

Komentari su, u najmanju ruku, kritični i variraju od najgrubljih psovki, preko "Sramota neviđenih razmera", pa sve do "Ako se bombone prodaju na komad, mogu isto i bombone od svinje"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.