SRAMOTA CRNOGORSKA: Napali goloruk narod, bacili suzavac na paroha, a otrkiveno i ko STOJI IZA SVEGA!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA CRNOGORSKA: Napali goloruk narod, bacili suzavac na paroha, a otrkiveno i ko STOJI IZA SVEGA!?

Na Zlatici policija interviše u akciji uklanjanja crnogorske trobojke, a zlatička omladina im se suprostavlja i brani svoj mural, objavio je na svom Fjesbuk profilu Zoran Lakušić.

Prisutne su jake policijske snage, ali i veliki broj omladine, koja brani svoju trobojku, prenose korisnic društvenih mreža.

Kako naglašavaju, ovo je trobojka kraljevine Crne Gore, ali, kažu, zakon u ovoj državi ne važi, te je mural krivično delo.

- Džaba hapsite, džaba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudite, pravoslavlju ne možete da naudite - istakli su transparent.

U međuvremenu, na društvenim mrežama se vodi polemika o tome ko je poslao policiju i komunalce protiv golorukog naroda.

Građani veruju da iza svega stoji gradonašelnik Ivan Vuković, i pozivaju ga da preuzme odgovornost.

Takođe se pominje da je policija bacila suzavac pod noge paroha Branka Tapuškovića koji je pokušavao da razgovara sa njima i da smiri tenziju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policija udarila na narod u Crnoj Gori (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 26.Jan.2020, 00:16

Policija bez prestanka baca suzavac, tako da ni pripadnici Komunalne policije Glavnog grada Podgorica, ne mogu da prekreče mural....Podgoričkim naseljem Zlatica odjekuju detonacije i šok bombe nakon intervencije policije, koja je htela da uloni mural srpske trobojke..."Džaba hapsite, džaba sudite,...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.