Policija udarila na narod u Crnoj Gori (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 26.Jan.2020, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija udarila na narod u Crnoj Gori (VIDEO)

Policija bez prestanka baca suzavac, tako da ni pripadnici Komunalne policije Glavnog grada Podgorica, ne mogu da prekreče mural



Podgoričkim naseljem Zlatica odjekuju detonacije i šok bombe nakon intervencije policije, koja je htela da uloni mural srpske trobojke.

"Džaba hapsite, džaba sudite, pravoslavlju ne možete da naudite" stoji na natpisu prebačenom preko trobojke koja je razbesnela režim.

Policija bez prestanka baca >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << suzavac, tako da ni pripadnici Komunalne policije Glavnog grada Podgorica, ne mogu da prekreče mural sa trobojkom, zbog čega su dovedeni.

- Otrovali su celo naselje, kažu ogorčeni građani sa Zlatice.

Policija primenjuje silu i tuče građane pendrecima.
Policajci koji tuku građane i ispaljuju šok bombe nemaju identifikacione brojeve.

POGLEDAJTE VIDEO TV Srsko ujedinjenje:


POGLEDAJTE VIDEO TV Srsko ujedinjenje:



PROČITAJTE JOŠ:
Sa barikade u Tivtu: U roku od pola sata Amfilohije dao podršku pa pozvao narod da se raziđe! - KM NovineSa barikade u Tivtu: U roku od pola sata Amfilohije dao podršku pa pozvao narod da se raziđe! #Amfilohije #Radović #Crna #Gora U roku od oko pola sata stigle su dvije poruke mitropolita Amfilohija . Poruke su bile suprotne jedna drugoj

PROČITAJTE JOŠ:
Dobrilo Dedeić: Nakon gubitka države i jezika ''plišano'' nam otimaju i Crkvu - KM NovineSrpska crkva od juče i formalno, a od četvrtka i suštinski, u identitetskom obimu ne postoji u Crnoj Gori. Sve se završava, kao i obično - plišano. Odgovornost za to snosi i mitropolit Amfilohije Radović koji treba da pozove narod na ulicu, jer je ulica u i oko državnih institucija otela Srpsku crkvu.

PROČITAJTE JOŠ:
Podgorica: ''Zašto smo mi Srbi prognani za sva vremena?'' (VIDEO) - KM NovineU Podgorici su postavljene policijske blokade na svakom koraku pa su se okupljeni građani pesmom "Oj Kosovo, Kosovo" mirno suprotstavljali vlasti. Dok je u Skupštini Crne Gore noćas u 2:31 usvojen sporni Zakon o slobodi veroispovesti i dočekan aplauzima, a uhapšeno svih 18 poslanika Demokratskog fronta, narod besan zbog ovog napada na Srpsku pravoslavnu crkvu bio je na ulicama cele noći.


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

“Otrovali su celo naselje!”: Policajci BEZ IDENTIFIKACIJA tuku goloruke Podgoričane, oni NE DAJU srpsku trobojku (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Jan.2020

Policija bez prestanka baca suzavac, tako da ni pripadnici Komunalne policije Glavnog grada Podgorica, ne mogu da prekreče mural PODGORIČKIM naseljem Zlatica odjekuju detonacije i šok bombe nakon intervencije policije, koja je htela da uloni mural srpske trobojke. "Džaba hapsite,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.