SRAMNO PONAŠANJE LUTOVCA! Uleteo u kontrasmer pored škole i vrtića, UGROŽAVA bezbednost dece - Tek da mu čujete opravdanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 17:20

SRAMNO PONAŠANJE LUTOVCA! Uleteo u kontrasmer pored škole i vrtića, UGROŽAVA bezbednost dece - Tek da mu čujete "opravdanje" (VIDEO)

Zoran Lutovac uhvaćen kako vozi u kontrasmeru.

Lider Demokratske stranke Zoran Lutovac uhvaćen je u saobraćajnom prekršaju i to kod škole i vrtića. Naime, jedan od predstavnika opozicije vozio je u kontrasmeru ne mareći za druge automobile i decu koja prolaze tim putem.

Na pitanje jednog učesnika u saobraćaju koji ga je i usnimio zašto tako vozi, Lutovac je bezuspešno krenuo da se pravda i besramno rekao da je to navodno jedini put kojim može da ide.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Ovog @ZoranLutovac treba kod psihijatra jer vozi u kontra smeru pored škole i vrtića pic.twitter.com/0Bt3KxEGmz

— Nikola petrović izgnanik iz Beograda sa dorčola (@nikola83dorcol) March 2, 2024

- Znam. Tamo sam bio parkiran. Moram da izađem, tamo je zakrčeno. Gde da izađem? Kako? Unatrag da idem? - počeo je Lutovac.

- Imate izlaz ka Hajatu, lako izađete samo ravno. Ne unatrag, možete na parkingu da se okrenete, Vi idete dve ulice jednosmerne pored osnovne škole i vrtića - rekao je muškarac.

- Jeste, 10 na sat. Ja sam se pomerio da bi ljudi mogli da prođu, napravio sam čep -  nastavio je Lutovac da se pravda bezuspešno

- To je sramota šta radite, niste napravili čep, video sam i Vas i ovog pre Vas.

- Nisam znao prvo da je jednosmerna - rekao je Zoran Lutovac.

- Kako niste, kada ste iz bloka jako dugo??

- Nisam već tu 15 godina.

- Ako niste znali, postoje znakovi. Sramota! - zaključio je muškarac koji ga je uhvatio u prekršaju.

Lutovac je pokazao da je ''Srbija protiv nasilja'' nasilna i u saobraćaju, te da zbog njihove bahatosti može da nastrada neko nedužan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.