SRAMIŠ LI SE MANTIJE?! Pop nemilosrdno nasrće na policajce, umesto da poziva na MIR I ZAŠTITU ŽIVOTA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 02:38

SRAMIŠ LI SE MANTIJE?! Pop nemilosrdno nasrće na policajce, umesto da poziva na MIR I ZAŠTITU ŽIVOTA (VIDEO)

Demonstracije su i pored intervencije policije buktale u Bulevaru kralja Aleksandra i ispred crkve svetog Marka.

Među podivljalim demonstrantima našlo se čak i svešteno lice koje je napalo policajce koji samo obavljaju svoj posao i štite građane i institucije od štete i brutalnog nasilja kojem je Beograd večeras svedočio.

Naime, sveštenik je napao službeno lice u toku obavljanja službene dužnosti što podleže krivičnoj odgovornosti kao i lošem primeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za čitavu naciju i sve građane.

U trenutku ključanja, kako od korone, tako i od podivljalih demonstranata, umesto da jedno svešteno lice poziva na mir i poštovanje mera u suzbijanju virusa u brobi protiv korone, da se na miran način svako od prisutnih demonstranata povuče, on napada ljude koji časno obavljaju posao i pokušavaju da zaštite i narod i javno zdravlje, da smire situaciju i spreče dalje širenje zaraze.

Podsetimo, u Bulevaru kralja Aleksandra ispred crkve svetog Marka demonstranti su zapalili tri policijska automobila.

Demonstranti se neprestano sukobljavaju sa policijom, napadnuta su tri novinara, povređeno je više policajaca, a demonstranti ne prestaju da divljaju, ispred Skupštine Srbije suzavac koji policija baca na najupornije grupe - vraćaju na policiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.