Policija potisnula demonstrante iz bulevara, kordon kod Pravnog fakulteta

Izvor: Beta, 08.Jul.2020, 03:16

Policija potisnula demonstrante iz bulevara, kordon kod Pravnog fakulteta

Pripadnici policije intervenisali su oko 2.30 u Bulevaru kralja Aleksandra nakon čega su potisnuli demonstrante od Crkve svetog Marka do Pravnog fakulteta.Kako javlja reporter agencije Beta, policija je u intervenciji koristila i konjicu, oklopljene automobile 'hamvi', kao i policajce sa psima.Policija je prvo potisnula učesnike protesta od raskrsnice bulevara i Takovske do restorana Madera, nakon čega je ispalila veliki broj patrona suzavca i potom ponovo potisnula demonstrante.Nakon toga u bulevaru je ostalo svega nekoliko stotina demonstranata.Policija je prethodno rasterala učesnike protesta sa platoa ispred Skupštine Srbije, iz Pionirskog parka, sa prostora kod Trga Nikole Pašića i u Takovskoj ulici.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Policija pretukla i povredila novinara Bete iako se legitimisao

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2020, 00:05

Pripadnici MUP-a Srbije oko 23.30 potisnuli su demonstrante u Bulevaru kralja Aleksandra prema okolnim ulicama a u intervenciji su povredili izveštača agencije Beta, uprkos tome što im je pokazao novinarsku legitimaciju...Oni su ga tukli pendrecima, iako im je stavio do znanja da je novinar na zadatku,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.