SPS: Nije dobro da sistem odbrane bude bez rukovodioca

Izvor: Press, 02.Mar.2016, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Nije dobro da sistem odbrane bude bez rukovodioca

Nije dobro da kompleksan sistem kao što je sistem odbrane bude bez rukovodioca i SPS će podržati predlog predsednika Vlade Srbije da za novog ministra odbrane bude izabran Zoran Đorđević, izjavio je danas šef socijalista u parlamentu Đorđe Milićević.
             “Podržavajući ovaj predlog, mi kao poslanički klub želimo da predsedniku vlade i celoj vladi damo nedvosmislenu podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za ono što smatramo suštinskim ciljevima, a to je stvaranje moderne i uređene Srbije, koja će biti deo porodice evropskih naroda”, rekao je Milićević u skupštinskoj raspravi.
On je istakao je da je SPS deo Vlade Srbije, da deli i odgovornost i sankcije građana na izborima, podjednako kao i koalicioni partneri. 
“Ubeđeni smo da radeći na realizaciji onoga što su proklamovani ciljevi,  radimo u najboljem interesu građana”, rekao je Miliećević i poručio da reformski kurs Srbije nema alternativu.
Socijalistu su, prema njegovim rečima, ponosni na rezultate rada Vlade Srbije, koja je postigla istorijske rezultate, pre svega na polju unustrašnjih reformi i međunarodnom ugledu Srbije.
“Kada je reč o regionu, Srbija je postala simbol novih vrednosti”, rekao je Milićević.
Za Đorđevića veruje da će nastaviti sa unapređenjem položaja i standarda Vojske Srbije, da će i dalje postizati dobre rezultate u namenskoj industriji...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.