SPREMNA ZA PRINOVU U ŠESTOJ DECENIJI Maja Volk: Rodiću sirovnjačko, nevakcinisano dete!

Izvor: Blic, 09.Jun.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMNA ZA PRINOVU U ŠESTOJ DECENIJI Maja Volk: "Rodiću sirovnjačko, nevakcinisano dete!"

Spisateljica i dramaturg Maja Volk ne odustaje od ideje da u šestoj deceniji ponovo postane majka.

Otakako je upoznala Grka Nikosa, Maji se vratila vera u ljubav, i otkrila je da je sa njim prekinula višegodišnji celibat. Nedavno je u medijima govorila o tome da bi volela da dobije još jedno dete, i sada ističe da to nije nemoguće.

- Hormoni su ponovo počeli da se luče, čak i mlečne zvezde da rade, a ideja da se posle ovolikog stečenog znanja prirodnim putem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stvori novi život izuzetno je uzbudljiva. Maštam o porođaju kod kuće, o "sirovnjačkom", nevakcinisanom detetu koje se nikada neće razboleti ni od čega, koje će rasti u prirodi i koje će školovati najbolji pedagozi – roditelji. Možda je utopija, ali takve ideje pokreću svetove - rekla je ona za "Hello".

BONUS VIDEO: DALEKO OD BEOGRADA Zavirite u neobičan dom Maje Volk

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.