Izvor: Blic, 22.Okt.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMITE MARAMICE Ovaj snimak rasplakao je više od četiri miliona ljudi (VIDEO)

Poslednjih nekoliko dana internetom kruži snimak bebe koja plače od sreće jer je prvi put čula glas svoje majke. Devojčica Čarli rođena je gluva, a brzom intervencijom roditelja i lekara nabavljen je slušni aparat koji je već prominio njen život i celom svetu pokazao reakciju koja je mnoge naterala na suze.

Njeni roditelji odlučili su da snime trenutak kada ona prvi put čuje mamin glas koji joj govori da je voli, a na pitanje njene mame hoće li kada odraste biti emotivna poput nje, beba je kimnula glavom.

Svi živi dele ovaj video na društvenim mrežama, a do sada je pregledan više od 4,5 miliona puta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovaj video je rasplakao četiri miliona ljudi, pogledajte zašto

Izvor: B92, 22.Okt.2017

Na Jutjubu je nedavno objavljen snimak bebe koja plače od sreće jer je prvi put čula glas svoje majke...Devojčica Čarli rođena je gluva, a brzom intervencijom roditelja i lekara nabavljen je slušni aparat koji je već promenio njen život nabolje i celom svetu otkrio reakciju koja je mnogima izmamila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.