Ovaj video je rasplakao četiri miliona ljudi, pogledajte zašto

Izvor: B92, 22.Okt.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj video je rasplakao četiri miliona ljudi, pogledajte zašto

Na Jutjubu je nedavno objavljen snimak bebe koja plače od sreće jer je prvi put čula glas svoje majke.

Devojčica Čarli rođena je gluva, a brzom intervencijom roditelja i lekara nabavljen je slušni aparat koji je već promenio njen život nabolje i celom svetu otkrio reakciju koja je mnogima izmamila suze.

Čarlini roditelji odlučili su da snime trenutak kada devojčica prvi put čuje mamin glas koji joj govori da je voli, a na pitanje njene mame da li će kada odraste biti emotivna poput nje, beba je kimnula glavom.

Video je do sada pregledan više od 4.5 miliona puta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Beba rođena gluva prvi put čuje glas svoje mame

Izvor: Radio 021, 22.Okt.2017

Kristi Kin je u avgustu ove godine rodila malenu Čarli za koju se ispostavilo da je gluva...Sa suprugom je odlučno radila na rešenju zdravstvenog problema malene Šarlot, a prizor u kojem beba pomoću slušnog aparata prvi put čuje glas svoje majke i zvukove uopšte zaista je dirljiv i emotivan...Nemoguće...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.