SPREMIĆU MU ĆELIJU VEOMA DOBRO KAD BUDE DOŠAO! Načelnik istražnog zatvora Crne Gore poslao poruku Đukanoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 01:00

"SPREMIĆU MU ĆELIJU VEOMA DOBRO KAD BUDE DOŠAO!" Načelnik istražnog zatvora Crne Gore poslao poruku Đukanoviću

Definitivno ja njega čekam kod mene, rekao je Spasojević

Načelnik Istražnog zatvora Predrag Spasojević čija kuća je ovih dana bila na meti bombi poručio predsedniku države Crne Gore da će mu spremiti ćeliju.

- On i ja smo stari drugari i njemu je verovatno krivo što to nije uspelo. Definitivno ja njega čekam kod mene. I to vrlo brzo ako Bog da. I on to zna i za to mu je krivo što ovo nije uspelo. Zato se nije oglasio. Spremiću mu ćeliju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma dobro kad bude došao - kazao je Spasojević.

Ocenjujući  da je Đukanović visok čovek, Spasojević je naglasio da to nije problem.

- On jeste visok dva metra ali naći ćemo duži krevet, nije problem. Po standardima da dobije sobu i kvadraturu i sve što treba - naveo je Spasojević u emisiji ,"Minula neđelja" na TV Aplus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.