SPREČENA KATASTROFA, HEROJSKI PODVIG VATROGASACA: Zaustavljeno curenje gasa iz cisterne kod Čačka, policija blokirala put (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 21:25

SPREČENA KATASTROFA, HEROJSKI PODVIG VATROGASACA: Zaustavljeno curenje gasa iz cisterne kod Čačka, policija blokirala put (FOTO/VIDEO)

Curenje gasa iz auto-cisterne na pumpi u Čačku je zaustavljeno večeras.

Na terenu su i dalje vatrogasno - spasilacke ekipe, koje ne dozvoljavaju gradanima da prilaze.

Nešto posle 17 časova u čačanskom naselju Trbušani, oko 4,5 kilometra od centra Čačka došlo je do havarije na benzinskoj pumpi "Knez Petrol".

Došlo je do curenja prilikom istakanja gasa iz cisterne u podzemne rezervoare.

Miris gasa raširio se okolnim mestima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na lice mesta ubrzo su stigle vatrogasno-spasilačke ekipe sa više od dva vozila, a policija je blokirala put koji vodi od Čačka ka Koštunićima.

Brzom reakcijom evakuisani su stanovnivi i radnici objekata u blizini same pumpe, a građanima se ne dozvoljava prilaz ni pumpi ni objektima u blizini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.