PLAŠIMO SE DA NE EKSPLODIRA Neviđena drama kod Čačka: Pukla plinska cev, preti opasnost od izlivanja gasa (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 19:02

"PLAŠIMO SE DA NE EKSPLODIRA" Neviđena drama kod Čačka: Pukla plinska cev, preti opasnost od izlivanja gasa (FOTO/VIDEO)

Cisterna sa koje se vršilo pretakanje gasa je u belom dimu, što dodatno plaši stanovnike.

Na benzinskoj pumpi u selu Trbušani kod Čačka došlo je do havarije, kada je kako se pretpostvlja pukla plinska cev i preti opasnost od izlivanja gasa. Na lice mesta odmah su upućene policijske ekipe koje su blokirale glavnu i okolne saobraćajnice.

U toku je evakuacija građana koji žive u obližnjim kućama.

- Samo se odjednom pred nama stvorila policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rekli da nam je prolaz zabranjen. Nama je kuća u blizini i strahujemo za svoju bezbednost, svuda ispred oseća se miris gasa. Plašimo se da nešto ne eksplodira - kaže jedan od meštana sela Trbušani.

Cisterna sa koje se vršilo pretakanje gasa je u belom dimu, što dodatno plaši stanovnike.

Na teren je upućen i veliki broj vatrogasnih ekipa koji pokušavaju da saniraju kvar na cisterni i spreče dodatno izlivanje gasa.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, u utorak nešto posle ponoći, prijavljeno je curenje gasa na pumpi u mestu Šepak u Republici Srpskoj, koja je eksplodirala 2019. godine kada se zatresla cela Loznica.

Međutim, otkriveno je da se iza svega krije pokušaj krađa automobila. Naime, sigurnosne kamere snimile su muškarca koji je pokušao da ukrade automobil čiji je vlasnik na trenutak izašao iz vozila, ostavio otvorena vrata i upljane motor dok se na suvozačevom mestu nalazila ženska osoba.

Muškarac koji se motao tuda iskoristio je trenutak i ušao u automobil iz kojeg je ženska osoba odmah istrčala, a vlasnik automobila pokušao je da ga zaustavi, prenosi 192.rs.

Kada je vlasnik pokušao da zadrži lopova ovaj je dao gas i udario u gasno postrojenje nakon čega je došlo do curenja gasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO/FOTO) DRAMA KOD ČAČKA Vatrogasci sprečili katastrofu na pumpi, policija BLOKIRALA ULICE I EVAKUISALA MEŠTANE

Izvor: Blic, 10.Avg.2022

Na benzinskoj pumpi u selu Trbušani kod Čačka došlo je do havarije, kada je došlo je do curenja gasa iz auto-cisterne na benzinskoj pumpi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.