SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD! Hteo kamionom da izgazi učesnike proizraelskog skupa, želeo da UMRE kao MUČENIK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 20:29

SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD! Hteo kamionom da izgazi učesnike proizraelskog skupa, želeo da UMRE kao MUČENIK!

Policija sumnja da je planirao da izvrši napad prilikom proizraelskog skupa

Nemački specijalci uhapsili su Tarika S. (29), za kojeg se veruje da je planirao teroristički napad. Tarik je uhapšen u centru Duizburga, a policija sumnja da je planirao da izvrši napad prilikom proizraelskog skupa u Severnoj Rajni-Vestfaliji.

Bild piše da je nemačka policija dobila dojavu od strane obaveštajne službe. Uhapšeni Tarik, koji je rodom iz Duizburga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od ranije je poznat policiji i slovi za osobu "visokog rizika". Navodno je Tarik u porukama pisao da želi da "umre kao mučenik".

Prema obaveštajnim podacima, planirao je da izvrši napad na proizraelski skup, tako što bi se kamionom zaleteo među demonstrante.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.