Izvor: B92, 15.Maj.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORAZUM O ORGANIZACIJI POVRATKA

Beograd -- Na sastanku predsednistvo koalicije Povratak u sredu su usvojeni i potpisani Sporazum o organizaciji i Pravilnik o radu koalicije. Koalicija Povratak je saopstila da su na sastanku njenog predsednistva bili i predsednik DS Vojislav Kostunica, predsednik DS Zoran Djindjic, predsednik DA Nebojsa Covic, predsednik DHS Vladan Batic, predsednik ND Dusan Mihajlovic i predsednik SDP Meho Omerovic te predsednici pokrajinskih odbora navedenih stranaka za Kosovo i Metohiju.

Predsednistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je raspravljalo o kandidatima za mesta ministra poljoprivrede, sumarstva i ruralnog razvoja, medjuministarskog koordinatora za povratak i zajednice i viseg savetnika pri kancelariji UNMIK za povratak. Zakljuceno je da se obave "dodatni razgovori s kandidatima koji su usli u uzi izbor", a da ce "na dodatni razgovor s predsednistvom koalicije Povratak, koji ce biti organizovan narednih dana, biti pozvano sest kandidata".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.