Sreda, 15.05.2002.

19:00

SPORAZUM O ORGANIZACIJI POVRATKA

Izvor: B92

Default images
Na sastanku predsednistvo koalicije Povratak u sredu su usvojeni i potpisani Sporazum o organizaciji i Pravilnik o radu koalicije. Koalicija Povratak je saopstila da su na sastanku njenog predsednistva bili i predsednik DS Vojislav Kostunica, predsednik DS Zoran Djindjic, predsednik DA Nebojsa Covic, predsednik DHS Vladan Batic, predsednik ND Dusan Mihajlovic i predsednik SDP Meho Omerovic te predsednici pokrajinskih odbora navedenih stranaka za Kosovo i Metohiju.

Predsednistvo je raspravljalo o kandidatima za mesta ministra poljoprivrede, sumarstva i ruralnog razvoja, medjuministarskog koordinatora za povratak i zajednice i viseg savetnika pri kancelariji UNMIK za povratak. Zakljuceno je da se obave "dodatni razgovori s kandidatima koji su usli u uzi izbor", a da ce "na dodatni razgovor s predsednistvom koalicije Povratak, koji ce biti organizovan narednih dana, biti pozvano sest kandidata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: