SPONTANOST ZBOG KOJE SU GA SVI VOLELI: Bojsiju policajac u Beogradu želeo da napiše KAZNU, a onda je legendarni glumac pokazao kakav je čovek (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 16:07

SPONTANOST ZBOG KOJE SU GA SVI VOLELI: Bojsiju policajac u Beogradu želeo da napiše KAZNU, a onda je legendarni glumac pokazao kakav je čovek (FOTO)

Ovim gestom pokazao kao nebrojano puta do tad koliko voli i poštuje Srbiju i njen narod

Legendarni i omiljeni glumac Džon Čalis iz serije "Mućke" preminuo je danas u 80. godini. Bio je veliki ljubitelj Srbije, Beograda, a kao dokaz ovih reči je i to da je snimio dokumentarac o našoj prestonici.

Glumac je redovno predstavljao našu zemlju u najlepšem svetlu, govoreći kako je zadivljen narodom, istrijom i znamenitostima.

Tokom boravka u Srbiji i Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom prilikom je ispunio želju i srpskom policajcu, te pokazao koliko je veliki čovek bio.

A policajac je nameravao da mu piše kaznu...

Džon se parkirao na nedozvoljeno mesto, a policajac ga je obavestio da svoje vozilo mora da pomeri, ali i da mora da se slika sa njim.

Džon je fotografiju objavio na svom Tviteru, a iznad nje je napisao: "Ne možeš da se parkiraš ovde, Bojsi, ali možemo li da se slikamo? Ne mogu da se raspravljam sa ovakvom molbom".

You can’t park here Boycie,but can I have a selfie? Can’t argue with that. pic.twitter.com/rSy1LcfUDx

— John Challis (@BeingBoycie) February 1, 2020

Tužnu vest o smrti legendarnog glumca saopštila je njegova porodica.

- Teška srca vas obaveštavamo da je naš i vaš Džon umro mirno, u snu, nakon duge bitke s rakom. Uvek ćemo ga voleti zbog divne zaostavštine i dela koja će nastavljati da donose zadovoljstvo i osmehe u godinama koje dolaze. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku i budite sigurni da će biti prilike da slavimo Džonov život, onda kada svima bude bilo dozvoljeno da se pridruže - navedeno je u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.