Izvor: Blic, 23.Avg.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPISAK DOBITNIKA "LETO NA BLIC" - KOLO 2 "Blic" podelio radost sa čitaocima

Veliko nam je zadovoljstvo da nakon Drugog kola velike nagradne akcije “LETO NA BLIC” objavimo da su izabrani pobednici.

Stotine vaših pisama je stiglo u našu redakciju, zaključno sa ponedeljkom, 22. avgust. Svaka poruka je na svoj način lična, šaljiva i posebna upravo zbog toga našoj komisiji nije bilo lako da izabere samo sedam. Cenila se kreativnost i originalnost, i upravo je to i izdvojilo pobednike.

Glavnu nagrada, letovanje u Grčkoj za četvoro osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Anđela Mihajlov iz Kovina. Poruka koju nam je Anđela poslala glasi „Samo sedam dana nakon povratka kući, mama i tata su mi saopštili da ću dobiti batu ili seku. Tako da je najlepša uspomena sa letovanja moj bata Jovan.“

Pored Anđele i njene porodice, BLIC je u ovom kolu imao tu čast da obraduje:

Baliž Endre (Mol),

Živković Vladica (Beograd),

Pavićević Mirjana (Beograd),

Pantelić Nemanja (Valjevo),

Virijević Dušan (Beograd) i

Lozić Valentina (Stara Pazova) koji su osvojili letovanje za dvoje.

Treće kolo je juče počelo, a ako mislite da je baš vaš odgovor na pitanje „Šta biste voleli da posetite u Grčkoj i zašto“ zaslužuje da bude u sedam pobedničkih pozivamo vas da učestvujete.

Potrebno je da 4 kupona, odnosno najviše 1 džoker kupon zalepite na ovonedeljni talon i vaš originalni odgovor nam pošaljete poštom ili dostavite lično u redakciju, najkansije do ponedeljka 29. 8.

Dobitnike Trećeg kola ćemo izvući u utorak 30. 8.

Čitajte "BLIC"!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.