SPEKTAKULARNO Ovako su Beograđani pružili podršku predsedniku Vučiću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 12:43

SPEKTAKULARNO Ovako su Beograđani pružili podršku predsedniku Vučiću (VIDEO)

Danas se u Beogradu održava veliki narodni skup "Srbija nade" koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Najveći skup u istoriji Srbije pod nazivom "Srbija nade" biće održan danas ispred Narodne skupštine sa početkom u 19 sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve ljude dobre volje da prisustvuju veličanstvenom skupu i mirno i dostojanstveno pokažu da ne postoje dve Srbije, već samo jedna, pristojna i ponosna.

Veliki transparent na kome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše "Beograd uz Vučića" postavljen je nedaleko od Železničkog mosta.

Srpska napredna stranka (SNS) na svom Instagram profilu podelila je snimak koji pokazuje kako su Beograđani veličanstveno među prvima pružili podršku predsedniku Srbije.

A post shared by СНС Београд (@beograd_sns)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Građani objasnili zašto idu na skup "Srbija nade": "Da pokažemo svima da smo jaka i ozbiljna država" VIDEO

Izvor: B92, 26.Maj.2023

Na hiljade građana iz cele Srbije krenulo je ka glavnom gradu na veliki skup u Beogradu "Srbija nade"...Mnogi od njih snimili su video poruke i objasnili zašto su se odazvali i rešili da pruže podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću..."Krenuli smo iz Bačke Topole da podržimo predsednika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.