Petak, 26.05.2023.

13:38

Građani objasnili zašto idu na skup "Srbija nade": "Da pokažemo svima da smo jaka i ozbiljna država" VIDEO

Na hiljade građana iz cele Srbije krenulo je ka glavnom gradu na veliki skup u Beogradu "Srbija nade".

Izvor: B92

Građani objasnili zašto idu na skup
Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Mnogi od njih snimili su video poruke i objasnili zašto su se odazvali i rešili da pruže podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Krenuli smo iz Bačke Topole da podržimo predsednika Vučića i našu državu Srbiju, da budemo jedinstveni i pokažemo svima da smo jaka i ozbiljna država", rekla je jedna gospođa koja je krenula na skup "Srbija nade". "Mi iz Preševa krenuli smo na najveći skup u istoriji Srbije, skupu "Srbija nade". Velika podrška Aleksandru Vučiću i Srbiji. Pozdrav, vidimo se u Beogradu", rekao je jedan od Preševljana u video poruci koji je krenuo na skup. Jedna žena iz Niša navela je da su svi uzbuđeni zbog skupa.

"Krećemo složno iz Niša i svi smo uzbuđeni jer idemo na najveći skup ikada u Srbiji. A zašto idemo? Pa, jer verujemo u jedinstvo, prosperitet i stabilnost Srbije. Za Vučića do Beograda, a onda dalje u bolju budućnost", poručila je jedna gospođa iz Niša koja je krenula na skup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: