SPEKTAKL NA OREŠCU - SAVRŠENA ZAVRŠNICA VOJSKE SRBIJE: Raketnim bacačima neutralisali neprijateljsku grupu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 12:03

SPEKTAKL NA OREŠCU - SAVRŠENA ZAVRŠNICA VOJSKE SRBIJE: Raketnim bacačima neutralisali neprijateljsku grupu (FOTO)

Na vežbi se uvežbavaju taktike, tehnike i procedure

U okviru Združene taktičke vežbe sa bojevim gađanjem "Munjeviti udar 2021", na poligonu "Orešac" kod Vršca jedinice vojne policije realizuju taktička uvežbavanja i vežbe u neutralisanju diverzantske grupe.

koje se primenjuju u blokadi i uništenju diverzantske grupe, od dobijanja obaveštajnih podataka do uspešnog izvršenja zadatka uz upotrebu žive sile i specijalnih vozila.

Nastupanje vojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policajaca u napadu na diverzantsku grupu, dejstvo snajperskih parova i borbenih vozila vojne policije, kao i konačno uništenje otpornih tački diverzantske grupe i uz upotrebu ručnih raketnih bacača, deo su segmenata vežbe koje izvode vojni policajci.

Vežbovne aktivnosti na "Orešcu" deo su Združene taktičke vežbe sa bojevim gađanjem "Munjeviti udar 2021", koja se u sadejstvu izvodi na više lokacija širom Republike Srbije.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.