SPECIJALCI LAŽNE DRŽAVE U JOŠ JEDNOJ BESRAMNOJ AKCIJI! Uhapsili još jednog Srbina, i to pred maloletnom ćerkom i ženom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 18:27

SPECIJALCI LAŽNE DRŽAVE U JOŠ JEDNOJ BESRAMNOJ AKCIJI! Uhapsili još jednog Srbina, i to pred maloletnom ćerkom i ženom

Kancelarije za Kosovo i Metohiju odmah je stupila u kontakt s porodicom i uhapšenom Daliboru obezbedila advokata

Pripadnici Kurtijeve policije uhapsili su danas na Jarinju Dalibora Spasića, medicinskog tehničara iz Kosovske Mitrovice dok se sa maloletnom ćerkicom i suprugom vraćao iz centralne Srbije, koji su zbog toga pretrpeli snažan šok, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iz Kancelarije za KiM.

.

 - Lažni ministar policije Dželjaj Svečlja ponovo je jednog Srbina proglasio zločincem, umesto da se izvini što je već uhapsio nevinog momka Nemanju Vlaškovića u Leposaviću pod lažnom optužbom da je fizički napao novinare što je notorna laž, kao i neosnovanog hapšenja Radoša Petrovića, Dušana Obrenovića i Miluna Milenkovića - saopštili su iz Kancelarije.

Dodali su da ni Spasić nije nikakav kriminalac već zdravstveni radnik u bolnici u Kosovskoj Mitrovici koga sada Svečlja pokušava da kriminalizuje samo ako je popreko pogledao nekog novinara.

- Svečlja koji je poznat po prevrtanju Euleksovih vozila, a njegov gazda Kurti po bacanju uzavca i šok bombi i zatvaranju medija, najmanje imaju pravo da nekoga proglašavaju kriminalcima jer su oni patentirali nasilne i kriminalne metode na Kosovu i Metohiji - rečeno je iz Kancelarije.

Oni su dodali da i ovim hapšenjem žele da izazovu novu krizu i destabilizaciju prilika na terenu i pod plaštom nekakve borbe za prava medija, zapravo zastraše i proteraju Srbe sa Kosova i Metohije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti nastavlja teror: Uhapšen još jedan Srbin, lisice mu stavili pred maloletnom ćerkom i suprugom

Izvor: 24sedam.rs, 17.Jun.2023

Kancelarija za Kosovo i Metohiju odmah je stupila u kontakt s porodicom i uhapšenom Daliboru obezbedila advokata

Nastavak na 24sedam.rs...

Novo hapšenje na Jarinju: Još jedan Srbin proglašen zločincem

Izvor: B92, 17.Jun.2023

Pripadnici Kurtijeve policije uhapsili su danas na Jarinju Dalibora Spasića, medicinskog tehničara iz Kosovske Mitrovice...On je uhapšen dok se sa maloletnom ćerkicom i suprugom vraćao iz centralne Srbije, koji su zbog toga pretrpeli snažan šok, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju...Kancelarije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.