SPC POZIVA NA ODBRANU SVETINJA BOŽJIH U CRNOJ GORI: Subota je dan kada će se POSLATI PORUKA Milovim sledbenicima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPC POZIVA NA "ODBRANU SVETINJA BOŽJIH" U CRNOJ GORI: Subota je dan kada će se POSLATI PORUKA Milovim sledbenicima (VIDEO)

Nakon Svete liturgije biće upućena zajednička poruka svim vernicima i vlastima

Povodom nedavno usvojenog predloga zakona o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica, u subotu, 15. juna, u Podgorici će se održati svenarodni Trojčindanski sabor za odbranu vere i svetinja Božjih.

Sabor će početi u 9 časova Svetom arhijerejskom liturgijom, koju će u Sabornom hramu Hristovog vaskrsenja sa sveštenstvom i narodom služiti više arhijereja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srpske pravoslavne crkve.

Nakon Svete liturgije u 11 časova sa platoa Sabornog hrama, kako je saopšteno, biće upućena zajednička poruka svim vernicima, crnogorskim vlastima, međunarodnoj zajednici i sveukupnoj javnosti za odbranu naše vere i svetinja, u duhu mira, ljubavi i uzajamnog poštovanja.

Povodom "Trojčindanskog sabora u Podgorici - Za odbranu svetinja Božijih", Saborni hram Svetog Vasilija Ostroškog iz Nikšića objavio je sledeći video:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trojčindanski sabor u Podgorici: Za odbranu svetinja Božijih

Izvor: Vostok.rs, 10.Jun.2019

"Povodom nedavno usvojenog Predloga zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica, u subotu, 15. juna u Podgorici će se održati svenarodni Trojičindanski sabor za odbranu vjere i svetinja Božijih. Sabor će početi u 9 časova Svetom arhijerejskom liturgijom...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.