SPAŠEN BICIKLISTA NA FRUŠKOJ GORI: Detalji hrabre akcije Gorske službe spasavanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 22:33

SPAŠEN BICIKLISTA NA FRUŠKOJ GORI: Detalji hrabre akcije Gorske službe spasavanja

GSS uspešno okončao akciju spasavanja na Fruškoj gori

Akcija spasavanja bicikliste koji je povređen na Fruškoj gori uspešno je okončana, potvrđeno je iz Gorske službe spasavanja (GS S).

GS S je saopštila je da je akcija spasavanja trajala skoro dva sata, kao i da je povređeni biciklista je transportovan sa nepristupačnog terena kuda vozilo nije moglo da prođe i predat Hitnoj pomoći.

Iz javnog preduzeća "Nacionalni park Fruška gora" saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je biciklista izvučen je iz teško pristupačnog terena gde se nesreća dogodila sa povredama kičme.

Čuvarska služba tog preduzeća izašla je na teren po pozivu Gorske službe spasavanja, zbog povrede bicikliste na slabo pristupačnom delu šume kod lokaliteta "Masna ćupa".

Uz ekipu GŠ i Čuvarsku službu NPFG akciji spasavanja pristupila je i Hitna pomoć koja je konstatovala povrede kičme kod povređenog bicikliste.

Nakon imobilizacije povređenog bicikliste, on je na nosilima izvučen do ambulantnog vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Spasen povredjeni biciklista na Fruškoj gori

Izvor: NoviSad.com, 25.Jul.2021, 09:05

Akcija spasavanja bicikliste koji je povređen na Fruškoj gori uspešno je okončana, potvrđeno je sinoć Tanjugu iz Gorske službe spasavanja. Akcija spasavanja trajala skoro dva sata, a biciklista je izvučen sa povredama kičme i predat..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.