ŠOKIRAO POLICIJU: Normalno je da muž tuče svoju ženu!

Izvor: Kurir, 03.Jan.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRAO POLICIJU: Normalno je da muž tuče svoju ženu!

Situacija je u potpunosti eskalirala juče oko 13 časova, kada je žena odlučila da se konačno obrati jednom savetovalištu

BEČ - Bečka policija uhapsila je juče jednog muškarca koji je pretukao svoju suprugu, međutim, policajci su ostali šokirani kada im je rekao da nije urado "ništa loše" i da je  "sasvim normalno što on, kao muž, tuče svoju suprugu", prenosi danas agencija APA.

Prema današnjem policijskom saopštenju, uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je već duže vreme vršio teror nad ženom. Situacija je u potpunosti eskalirala juče oko 13 časova, kada je odlučila da se konačno obrati jednom savetovalištu. Naime, nakon što je saznao šta smera, muž je početo da joj preti. Ona je tada pozvala policiju.

Policajcima, koji su odmah došli u stan u osmoj bečkoj opštini, žena je pokazala i brojne povrede, koje joj je, nekoliko dana ranije, naneo muž.

On je policiji hladnokrvno priznao da ju je tukao, rekavši da je sasvim normalno da muž tuče svoju ženu!

Policajci, koji su ostali u neverici, su mladu Bečlijku odmah odvezli u Sigurnu kuću, a muža nasilnika uhapsili.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.