ŠOKANTAN SNIMAK IZ NOVOG PAZARA: Momak umalo da pogine, ko je ovom čoveku DAO DOZVOLU? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTAN SNIMAK IZ NOVOG PAZARA: Momak umalo da pogine, ko je ovom čoveku DAO DOZVOLU? (VIDEO)

Snimak momka koji prelazi most na reci Jošanici i ulicu Jošanički kej osvanuo je na društvenim mrežama i mnoge ostavio u šoku.

Naime, na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se momak koji ulicu prelazi na pešačkom prelazu, ali vozač koji se uključuje iz Ulice Rasima Halilovića ne staje kako bi momak prošao.

Dečko je srećom prošao nepovređen, ali je ova situacija svakako mnoge uplašila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uznemirujući snimak iz Novog Pazar – Mladić umalo stradao na pješakom prijelazu

Izvor: SandzakPress.net, 25.Okt.2019

Snimak momka koji prelazi most na rijeci Jošanici i ulicu Jošanički kej osvanuo je na društvenim mrežama i mnoge ostavio u šoku. Naime, na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se momak koji ulicu prelazi na pješačkom prijelazu, ali vozač koji se uključuje iz Ulice Rasima...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.