ŠOKANTAN PRIZOR! Ispred kuće spaljenih Đokića osvanuo GRAFIT PODRŠKE porodici Džonić?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 11:35

ŠOKANTAN PRIZOR! Ispred kuće spaljenih Đokića osvanuo GRAFIT PODRŠKE porodici Džonić?!

Meštani Moravca u šoku zbog natpise ispred kuće porodice Đokić

Na ulazu u Moravsku ulicu gde stanuje ubijena porodica Đokić koji su ubijeni i spaljeni 26. septembra posle ponoći, osvanuo je grafit ispisan crvenim sprejom na asfaltu "Pravda za porodicu Džonić".

Misli se na porodicu osumnjičenog Gorana Džonića koji u ovom trenutku daje izjavu u Višem javnom tužilaštvu.

Meštani ovog sela se u velikoj većini plaše komunikacije s novinarima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali u neobaveznom razgovoru sumnjaju u sve što se objavi u medijima.

- Ako je on to uradio, to nije mogao sam da učini. On da overi revolverom svo troje ljudi pa i Lidiju koju zna od malena, u to ne mogu da poverujem jer znam čoveka mnogo godina - rekao je jedan od meštana Moravca.

Ovaj grafit se, neki kažu, verovatno odnosi na suprugu i sina koji su odvedeni na informativni razgovor i pušteni. U sinovljevoj kući odnosno placu koji se vodi na njega nađen je zakopan novac ispod jedne šljive. U policiji su zadržane četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom Đokića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.