ŠOKANTAN KRAJ POTRAGE ZA NESTALIM DEČAKOM (2): Mališan pronađen mrtav na najbizarnijem mestu, istražitelji zanemeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 10:52

ŠOKANTAN KRAJ POTRAGE ZA NESTALIM DEČAKOM (2): Mališan pronađen mrtav na najbizarnijem mestu, istražitelji zanemeli

Majka je prethodno pronađena nasmrt izbodena u svom stanu.

Telo nestalog dvogodišnjeg dečaka pronađeno je u ustima aligatora nakon što je njegova majka pronađena izbodena nasmrt u svom stanu.

Tejlen Mozli iz Sankt Peterburga na Floridi prijavljen je kao nestao u četvrtak nakon što je njegova majka Pašun Džefri (20) pronađena mrtva u svom stanu u Linkoln Šorsu od uboda nožem.

U petak uveče, Tejlen je pronađen mrtav u ustima aligatora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u parku Del Holms - oko 10 milja od kuće njegove majke. Policajci su potvrdili da je to nestali dečak, nakon što su ubili životinju. Utvrđuje se uzrok njegove smrti.

- Nismo hteli da ga pronađemo na ovaj način, ali sada možemo bar donekle zatvoriti slučaj te porodice - rekao je u šoku šef policije Entoni Holovej. "Žao nam je što je moralo da se završi ovako".

Tejlenov otac Tomas Mozli (21) optužen je po dve tačke za ubistvo prvog stepena.

Policija je objavila da je on "interesantna osoba" nakon što ga je locirala u nadi da će pronaći Tejlena, koji u tom trenutku nije bio pod njegovim starateljstvom

Otac se prijavio u bolnicu i rekao je da ima posekotine po rukama i šakama, prenosi NBC News.

Od petka je on u bolnici, rekao je šef policije.

Tomas nije razgovarao sa istražiteljima. Holovej je rekao: "Otac ne razgovara sa nama".

Najpre su u četvrtak u 14.30 sati pronašli mrtvu 20-godišnju Pašun Džefri. Komšija je ispričao da su u sredu uveče čuli "žamor" iz stana, ali niko nije zvao policiju. Kada je došla policija, počela je s istragom vrlo nasilnog ubistva i nestankom dvogodišnjega Tajlena Moslija, koji je jedini živeo s majkom u stanu.

Šef policije rekao je da je Tajlen zadnji put viđen s majkom u sredu oko 17.30 sati ispred njihovog stana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.