ŠOK PROMENA NA ZORANU MARJANOVIĆU Nakon 14 meseci u CZ ovaj detalj su primetili svi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 18:12

ŠOK PROMENA NA ZORANU MARJANOVIĆU Nakon 14 meseci u CZ ovaj detalj su primetili svi

Ovo je najveća promena na Zoranu Marjanoviću nakon 14 meseci provedenih u pritvoru.

Zoran Marjanović koji je izašao danas iz pritvora u Okružnom zatvoru u kojem je proveo 14 meseci, odnosno, od 22. jula prošle godine, sudeći prema fotografijama veoma se promenio, a ono što najviše uočljivo su njegove obrve.

Vidno su stanjene, on je ošišan na ćelavo, bled i ima manje kilograma.

Podsetimo, Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je prošle godine, osuđen na 40 godina zbog ubistva svoje supruge Jelene pušten je iz Centralnog zatvora. Njega su sačekale ćerka i devojka. Nakon čvrstog zagrljaja seli su u kola.

Kako je saopšteno iz Apelacionog suda, ova institucija je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je Zoran Marjanović uhapšen godinu i po dana nakon ubistva supruge i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut, a zatim da mu je ponovo određen pritvor po objavljivanju napravnosnažne presude kojom je oglašen krivim zbog krivičnog dela teško ubistvo i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 40 godina, to, i pored značajnog interesovanja o ovom krivično – pravnom događaju, o kojem je nesporno pisao veliki broj štampanih i elektronskih medija i o kojem je javnost bila obaveštena, činjenice i okolnosti koje se odnose na sam način izvršenja dela i težinu posledice istog protekom vremena od izvršenja su izgubile na intenzitetu i značaju da bi iste u ovoj fazi postupka dovele do uznemirenja javnosti koja može ugroziti nesmetano i pravično vođenje ovog krivičnog postupka.

- Imajući u vidu navedeno Apelacioni sud je našao da je opravdan predlog branilaca okrivljenog da se prema istom ukine pritvor i odmah pusti na slobodu. Presudom Višeg suda u Beogradu K 83/18 od 22. jula 2022. godine okr. Zoran Marjanović je zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvo iz člana 114, tačka 1. KZ osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 40 godina, te je prema okrivljenom određen pritvor do upućivanja okrivljenog u ustanovu za izdržavanje kazne, a najduže dok ne istekne vreme trajanja kazne izrečene prvostepenom presudom - navodi se u saopštenju Apelacionog suda.

Apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, dana 3. oktobra 2023. godine doneo je rešenje kojim je okr. Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO SADA IZGLEDA ZORAN MARJANOVIĆ Osuđeni za ubistvo pevačice upravo pušten iz CZ, evo ko ga je sačekao

Izvor: Blic, 03.Okt.2023

Zoran Marjanović upravo je pušten iz Centralnog zatvora u kojem je bio u pritvoru zbog ubistva svoje supruge pevačice Jelene Marjanović.

Nastavak na Blic...

"DO NEKIH IMENA ĆE SE DOĆI KASNIJE" Evo šta je Zoran Marjanović rekao o Jeleni: Otkrio ko je mogao da ubije njegovu ženu

Izvor: Kurir, 04.Okt.2023, 09:52

Zoran Marjanović, koji je juče pušten iz pritvora u kom je proveo 14 i po meseci, pošto mu je Viši sud u Beogradu 22. jula prošle godine izrekao maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Granda Jelene Marjanović, izjavio je u novembru 2019. iznoseći odbranu pred istim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.