ŠOK! NEMAR MANIJAKA DOVEO DO STRAVIČNOG SUDARA NA NOVOJ OBILAZNICI! Vozio u suprotnom smeru, pa se zakucao u auto koji mu je dolazio u susret (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 21:54

ŠOK! NEMAR MANIJAKA DOVEO DO STRAVIČNOG SUDARA NA NOVOJ OBILAZNICI! Vozio u suprotnom smeru, pa se zakucao u auto koji mu je dolazio u susret (VIDEO)

Na novoj obilaznici oko Beograda, koja se proteže od Straževice do Bubanj Potoka dogodila se žestoka saobraćajna nezgoda.

Naime, vozač je snimljen kako vozi u kontra-smeru, a šokirani očevici koji su vozili u svojoj traci sa druge strane, odmah nakon što su to uočili uzeli su telefone i počeli da snimaju.

U jednom trenutku, automobil se sudario sa drugim koji je išao svojom putanjom, u njegovom pravcu.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Opasnom vožnjom u kontra-smeru izazvao udes na novoj obilaznici. Sudar se desio posle izlaza za 1000 ruža. - navodi se u objavi na Instagram profilu "moj_beo_grad_".

Detalji ove saobraćajne nezgode još uvek nisu poznati.

"Da li je realan ovaj", "Kako?!", "Ajme budale, nije znao da je pušten saobraćaj u oba smera", "Da li je realno ovo, ko njima da dozvolu?", samo su neki od komentara šokiranih korisnika ispod objave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio u suprotnom smjeru kod Beograda, pa se zakucao u drugo vozilo (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2023

BEOGRAD - Vozač "mercedesa" izazvao je saobraćajnu nezgodu na novoj obilaznici oko Beograda kada je vozio u suprotnom smjeru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

UHAPŠEN VOZAČ "MERCEDESA" KOJI JE DIVLJAO NA PUTU: Izazvao sudar, pa dao gas! Filmska potera kod Beograda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023

Policija ga je jurila i uhapsila..Žestoka saobraćajna nezgoda dogodila se na novoj obilaznici oko Beograda, koja se proteže od Straževice do Bubanj Potoka...Naime, vozač je snimljen kako vozi "mercedes" u kontra-smeru velikom brzinom, te je u jednom trenutku izazvao saobraćajnu nezgodu, sudarivši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.