ŠOJGU ISPROZIVAO NEUKU NEMAČKU KOLEGINICU: Priča kao da je u nižim razredima osnovne škole!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 21:28

ŠOJGU ISPROZIVAO NEUKU NEMAČKU KOLEGINICU: Priča kao da je u nižim razredima osnovne škole!

Ministarska zamislila da bi sa Rusijom trebalo razgovarati sa pozicija sile

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu ocenio je danas kao "prilično detinjastu" izjavu njegove nemacke kolegnice Anegret Kramp Karenbauer da s "Rusijom treba razgovarati sa pozicije sile."

Govoreći o 75. godišnjici velike pobede u Drugom svetkom ratu, Šojgu je podsetio da je ove godine u Crnom moru pronađen brod "Jermenija" sa ostacima civila.

Prema mišljenju Šojgua, to je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od mnogobrojnih epizoda rata o kojem treba govoriti.

- Posebno kada današnja pokolenja političara, na primer u istoj toj Nemačkoj, počinju da nas uče kako da živimo, da pričaju da sa nama treba razgovarati sa pozicije sile - rekao je Šojgu.

Nemačka ministarka je nedavno u Bundestagu izjavila da s Rusijom, oko razoružanja, treba razgovarati sa pozicije sile.

- To više liči na govor učenice mlađih razreda, kojim napada učenike druge škole. Pritom je otac ili majka učenice direktor škole i ona sebi može da priušti da se tako ponaša. Ali, deco, mi smo u drugoj školi, i naš direktor je neko drugi - dodao je Šojgu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.