SODOMIJA JE U KANADI LEGALNA: Kada vidite šta je ovaj čovek uradio poćerci i psu, prevrnuće vam se želudac

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SODOMIJA JE U KANADI LEGALNA: Kada vidite šta je ovaj čovek uradio poćerci i psu, prevrnuće vam se želudac

Vrhovni sud u Kanadi indirektno je proglasio sodomiju legalnom nakon što je odbacio optužbe protiv čoveka koji je iskoristio životinju za seksualno zlostavljanje svoje poćerke. 

Naime, u zakonima koji još uvek važe u Kanadi, jasno stoji da se bez penetracije nad životinjom, takav vid zlostavljanja ne smatra sodomijom.

Muškarac poznat pod oznakom "DLW" je zlostavljao svoju poćerku, a jednom prilikom je za to iskoristio i svog psa.

On je na genitalije poćerke >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << namazao kikiriki puter, naterao psa da to liže, a kompletan događaj snimio je kamerom.

Međutim, muškarac je oslobođen optužbi za sodomiju zbog toga što tom prilikom nije sprovedena penetracija nad životinjom.

Organizacije koje se bave zaštitom životinja pozvale su kanadske vlasti da pod hitno promene ovaj zakon kako bi se zaštitile sve životinje u ovoj zemlji.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.