SNIMAK ORALNOG SE*A U ŠKOLI U SURDULICI IPAK POSTOJI! Oglasilo se javno tužilaštvo i policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 15:36

SNIMAK ORALNOG SE*A U ŠKOLI U SURDULICI IPAK POSTOJI! Oglasilo se javno tužilaštvo i policija

Snimak je nastao u jednoj od prostorija u ovoj školi.

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da među učenicima i na društvenim mrežama kruži eksplicitan snimak se**ualnog odnosa učenika šestog razreda u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Surdulici, a kako je nezvanično potvrđeno, snimak zaista postoji i nadležni organi ispituju sve okolnosti. 

Juče je u Surdulici zavladala panika jer se pročulo da je eksplicitan snimak učenika počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se širi po društvenim mrežama, ali ta informacija nije bila potvrđena. Policija je tokom jučerašnjeg dana bila u školi, a tada se nije znalo da li je reč o glasinama ili snimak zaista postoji. Prema nezvaničnim saznanjima "Snimak postoji, utvrđuju se sve okolnosti", kaže izvor dobro upućen u tok istrage.

Sa druge strane, ovim povodom Više javno tužilaštvo je u najkraćem roku odgovorilo da nisu u mogućnosti da daju informacije u slučaju jer su u pitanju deca mlađa od 14 godina.

- Povodom zahteva od 24.11.2023. godine, kojim tražite informacije u vezi eksplicitnog snimka koji je nastao u OŠ 'Vuk Karadžić', u Surdulici i objavljen na društvenim mrežama, obaveštavamo Vas da Više javno tužilaštvo u Vranju nije u mogućnosti da Vam pruži tražene informacije, obzirom da se radi o deci – maloletnim licima mlađim od 14 godine, a da je članom 55. st. 1. Zakona o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivičnopravnoj zaštiti maloletnih lica decidno utvrđeno da se bez dozvole suda ne sme objaviti tok krivičnog postupka prema maloletniku, ni odluka u tom postupku - stoji u odgovoru.

Kako je juče pisano, snimak je nastao u jednoj od prostorija u ovoj školi, a na njemu se vidi kako učenici imaju se**ualni odnos i to je podeljeno po društvenim mrežama. Nezvanično, u pitanju su deca koja idu u šesti razred.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ceo grad je video snimak, neko se hvalio da je to dobra fora": Roditelji đaka u Surdulici otkrivaju nove detalje porno-skandala

Izvor: 24sedam.rs, 24.Nov.2023

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da se među učenicima u ovoj školi deli eksplicitni snimak, ali je sve bilo pod velikim znakom pitanja

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.