SNIMAK NASILJA U ŠKOLI RAZBESNEO SVET: Devojčica se guši u suzama dok je ŠIŠAJU nasred učionice, a odeljenje MIRNO gleda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2018, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK NASILJA U ŠKOLI RAZBESNEO SVET: Devojčica se guši u suzama dok je ŠIŠAJU nasred učionice, a odeljenje MIRNO gleda! (VIDEO)

Petoro učenika suspedovano

Na internetu se pojavio šokantni snimak vršnjačkog nasilja, snimljen u školi u Santa Feu u Argentini, u kojem se vidi kako po izlasku nastavnika iz učionice, dva učenika prilaze devojčici i počinju da je šišaju.

Pročitajte i:

Video su na društvene mreže objavili učesnici incidenta.

Na snimku se vidi kako devojčica i dečak odmah po izlasku nastavnika iz učionice, prilaze drugarici iz razreda koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima poteškoće u učenju sa makazama za papir. Oni su stali iza nje i počeli su da joj seku kosu, smejući se dok je žrtva na licu držala ruke i plakala.

Ono što najviše zabrinjava, jeste činjenica da se niko od ostalih učenika nije potrudio da spreči šikaniranje, kao i to što je učionicom odzvanjao smeh dok je nesrećna žrtva plakala.

Prema izjavi direktora škole, Marsela Bucija, petoro učenika je suspendovano zbog vršnjačkog nasilja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.