SNIMAK KOJI JE ZAPALIO MREŽE! Britanca u Milioneru pitali od kog voća se pravi ŠLJIVOVICA, na kraju je zatražio pomoć (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 17:39

SNIMAK KOJI JE ZAPALIO MREŽE! Britanca u "Milioneru" pitali od kog voća se pravi ŠLJIVOVICA, na kraju je zatražio pomoć (VIDEO)

Zanimljiva situacija u britanskom "Milioneru"

Srba ima svuda u svetu, te se i srpska kultura širi među drugim narodima, a za kolo, Novaka Đokovića i Nikolu Teslu čuo je ceo svet.

Kada je reč o gastronomiji, srpska hrana je takođe veoma prepoznatljiva, međutim, nikako ne možemo da sa te liste sklonimo prvi srpski brend - rakiju, koja je ovoga puta završila i u britanskom "Milioneru".

Konkretno, šljivovica je došla kao pitanje za 125.000 funti, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičar se dugo borio sa ponuđenim odgovorima, te odlučio da pozove majku u pomoć.

"Koje voće je glavni sastojak šljivovice?", glasilo je pitanje.

Britanac se premišljao i premišljao, ali onda je u pomoć uletela majka i ispalila odgovor:

"Šljiva, sigurno!", rekla je.

Једна је мајка...😂😂😂😂😂😂😂 pic.twitter.com/yWRJBWvzE9

— 🦇🕸️Сава II Савановић🕸️🦇 (@SavaIISavanovic) December 5, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.