SNEG-VEC-NAPRAVIO-HAOS-Oko-25.000-potrosaca-bez-struje-najugrozenija-zapadna-Srbija

Izvor: medio.rs, 23.Okt.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNEG-VEC-NAPRAVIO-HAOS-Oko-25.000-potrosaca-bez-struje-najugrozenija-zapadna-Srbija

Od ukupno 900.000 potrošaca na području koje pokriva našeprivredno društvo, tokom noći je 46.000 njih ostalo bez napajanja električnom energijom, dok je u ovom trenutku oko 25.000 kupaca bezelektrične energije, istakao je Dragan Ivanović

KRALJEVO - Oko 25.000 potrošača i dalje su bez električne energije zbog kvarova koje je prouzrokovao sneg koji je padao prethodne noći, rekao je danas Tanjugu rukovodilac sektora za upravljanje u "Elektrosrbiji Kraljevo" Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Ivanović.

Снег у Ивањици ломи гране... #sneg #kada_padne_prvi_sneg

Najugroženija mesta su, prema njegovim rečima, Užice, Prijepolje, Priboj, Nova Varoš, Čacak, Ivanjica, Guča, Arilje, Novi Pazar, Sjenica, Tutin i Raška. U toku prethodne noći, 46.000 potrošaca ostalo je bez napajanja električnom energijom, na području koje pokriva „Elektrosrbija Kraljevo“.

23.10.2014 #sneg #Tara

"Od ukupno 900.000 potrošaca na području koje pokriva našeprivredno društvo, tokom noći je 46.000 njih ostalo bez napajanja električnom energijom, dok je u ovom trenutku oko 25.000 kupaca bezelektrične energije“, rekao je Ivanović.

Na Kopaoniku u 14 sati debljina snežnog pokrivača iznosila je 21 centimetar, a slab sneg nastavio je da pada. Dežurni u meteorološkoj stanici na toj planini Jasmina Krstojević kaže i da je izmerena temperatura od minus 2 stepena Celzijusovih, a da duva severni vetar brzine dva do četiri metra u sekundi.

"Vidljivost iznosi do 500 metara, a slab sneg pada i dalje", izjavila je ona Tanjugu.



Radijatori korisnika centralnog grejanja koji su povezani na toplotne izvore pogona "Jug" i "Majkovski" u Nišu u prepodnevnim satima su bili hladni, rečeno je u JKP "Gradska toplana".

Prvi sneg pao na Rudniku #Rudnik #Sumadija #sneg http://tinyurl.com/m3bx2d7

Prema njenim rečima, tokom jučerašnjeg dana u Gradskoj toplani primili su više od 400 poziva građana koji su zatražili intervenciju dežurnih ekipa zbog problema sa grejanjem.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.