SNAŽNA PORUKA VUČIĆA: Radije bih umro, suviše volim svoju zemlju da bih im bio potrčko

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 12:52

SNAŽNA PORUKA VUČIĆA: "Radije bih umro, suviše volim svoju zemlju da bih im bio potrčko"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom svog obraćanja medijima još jednom jasno iskazao svoj stav - borba za državu i svoj narod je njegov jedini put

- Jedan velikan mi je tri puta ponovio, a što ti njih ne pustiš u Beograd, kako je to kod Orbana i Erdogana. Rekao sam mu, vidiš, moji snovi su različiti od tvojih, moji snovi se tiču budućnosti moje zemlje, ono što treba da uradimo do 2027. godine, tiču se razultata, a ne toga koliko ću biti na vlasti. Bolje mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da izgubim vlast, ali je nikada ne bih predao da bih sebe čuvao. Radije bih umro na bilo koji način nego što bih prihvatio to što si mi rekao. Suviše volim svoju zemlju da bih im bio potrčko. Boriću se i daću sve od sebe, više nego ikada da se suprotstavim onima koji bi da sruše Srbiju i Beograd, a na ucene neću nikada pristati. Razumem što je potrebno od mene praviti demona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.