SNAŽAN URAGAN POGODIO SAD! Zbog Lore poginulo najmanje 14 OSOBA, obale Luizijane OPUSTOŠENE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 00:41

SNAŽAN URAGAN POGODIO SAD! Zbog "Lore" poginulo najmanje 14 OSOBA, obale Luizijane OPUSTOŠENE (VIDEO)

Uragan je bio jačine četvrte kategorije

Najmanje 14 osoba poginulo je kada je uragan Lora pogodio u četvrtak savezne američke države Luizijana i Teksas kao uragan četvrte kategorije.

Obala Luizijane, koja je opustošena u udaru uragana, počela je danas dug oporavak, ali više stotina hiljada ljudi i dalje nema struju i vodu.

Moguće je da struje i vode neće biti još nekoliko nedelja ili čak i duže.

Više hiljada ljudi, koji su napustili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << domove uoči oluje, po povratku su "dočekale" kuće bez krovova i putevi prekriveni ruševinama.

Bela kuća saopštila je da će predsednik SAD Donald Tramp obići danas tu oblast i proceniti pričinjenu štetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVE ŽRTVE URAGANA LAURA Najmanje 14 mrtvih u Luzijani i Teksasu, Tramp dolazi da proceni štetu

Izvor: Blic, 29.Avg.2020

Najmanje 14 osoba poginulo je kada je uragan Laura pogodio u četvrtak savezne američke države Luizijana i Teksas kao uragan četvrte kategorije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.