SMRT Srpkinje u SAD će ostati MISTERIJA: Policija zatvorila istragu jer Dragana nije Amerikanka? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2018, 06:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT Srpkinje u SAD će ostati MISTERIJA: Policija zatvorila istragu jer Dragana nije Amerikanka? (FOTO)

Prolaznici su je pronašli 11. aprila u gradiću Fortuna, čak 5.000 kilometara dalje od mesta gde je živela

Policija u američkom gradiću Fortuna u Kaliforniji zatvorila je istragu oko smrti Novosađanke Dragane Šolaje (25). Poručnik Mert Eberhard saopštio je da je policija došla do zaključka da ona nije ubijena i da nijedna krivična prijava neće biti podignuta, što je izazvalo bes mnogih Amerikanaca.

Pročitajte i:

Dragana je u Ameriku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otišla da studira hotelijerstvo. Prolaznici su je pronašli bez svesti 11. aprila u gradiću Fortuna, čak 5.000 kilometara dalje od Majamija, gde je živela s drugaricom. Nekoliko sati kasnije preminula je u bolnici, a istraga nikad nije utvrdila kako se našla na drugoj strani kontinenta.

Poručnik Eberhard je saopštio da je Dragana umrla od prekomerne doze meta, psihoaktivne droge koja je jeftinija i opasnija od heroina i kokaina, ali je javnost ogorčena jer neće biti utvrđeno ko je nesrećnu devojku ostavio na ulici da umre.

Sudeći po komentarima u američkoj štampi, mnogi smatraju da je za policiju bilo najlakše da zatvori istragu pošto ona nije Amerikanka.

- Mi smo, Gaga, već znali da će se istraga tako završiti. To je strani svet koji ni na karti ne zna gde je naš Novi Sad i Srbija. Tebe su nam oduzeli i nisu nam dali nadu da će neko odgovarati za tvoju tragičnu smrt – piše u komentaru koji je potpisan sa Prijatelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SMRT NOVOSAĐANKE U SAD OSTAĆE MISTERIJA Policija zatvorila istragu o smrti Dragane Šolaje, studentkinje pronađene NA ULICI

Izvor: Blic, 16.Jul.2018

Policija u američkom gradiću Fortuna u Kaliforniji zatvorila je istragu oko smrti Novosađanke Dragane Šolaje (25). Poručnik Met Eberhard saopštio je da je policija došla do zaključka da ona nije ubijena i da nijedna krivična prijava neće biti podignuta, što je izazvalo bes brojnih Amerikanaca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.