SKINITE MI GLAVU, ALI NIKADA NEĆU REĆI DA OLUJA NIJE ZLOČIN: Vučić izjavio da je to najveće etničko čišćenje u Evropi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 12:26

"SKINITE MI GLAVU, ALI NIKADA NEĆU REĆI DA OLUJA NIJE ZLOČIN": Vučić izjavio da je to najveće etničko čišćenje u Evropi

Vučić je pozvao sve u Beogradu da se ne ponašaju kao oni, dodaje da nikoga ne treba medijski da linčujemo, ali ističe da ne treba ni da slavimo takvo etničko čišćenje.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući "Oluju" ističe da je Srbija imala komemorativni skup tuge i žalosti, dok je u Kninu bila proslava Dana pobede, na kojoj su prisustvovali i neki Srbi.

- Oni su tu odluku doneli sami i pre nego što su nas obavestili suštinski, ali njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odluka neće promeniti odnos Srbije i Srpske. Pokažite mi ijedan Hrvatski medij koji je rekao neku pristojnu reč o onome što se dešavalo u Rači - rekao je Vučić

Ističe da je na njihovim udarnim portalima mnogo tekstova koji pišu protiv njega, i dodaje da je to organizovano.

- Postoje mediji koji su svu hajku okrenuli protiv Srba i Srbije. Neverovatno je da su toliko opsednuti Srbijom", rekao je Vučić dodajući da i u Srbiji postoje mediji koji misle da će biti više "in" ukoliko se dodvore zagrebačkoj čaršiji. Kako kaže, nije niti će pružiti podršku za taj čin.

- Srbiju nećete uspeti da uvlačite u proslavu "Oluje. To što želite da kažemo da "Oluja" nije zločin, ja nikada neću reći. Možete mi glavu skinuti to neću reći. Za mene je to najveće etničko čišćenje na tlu Evrope - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.