Izvor: Blic, 01.Avg.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKIJANJE NA LUBENICAMA U Kaliforniji se već 55 godina održava MLJACKAVA ZABAVA (VIDEO)

Dvodnevni festival San Ferdinanado posvećen lubenicama održava se svake godine u Los Anđelesu u Kaliforniji.

Tokom festivala učesnici mogu ne samo da pojedu koliko god lobenica žele, već i da se skijaju na korama od lubenica i učestvuju u brojnim aktivnostima koje sve, naravno, uključuju lubenice.

Kako prenosi britanski "San", dok je manija lubenica dostizala vrhunac, ljudi su ih podizali kao tegove i gađali se njima u "voćnom ratu".

Drugi su se takmičili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u tome ko će dalje da ispljune semenke. Ipak, oni koji nisu želeli da se umažu, mogli su da uživaju u svežim kriškama ovog voća, kao i da pogledaju najneverovatnije umetničke figure izrezbarene u lubenicama.

Goste su takođe animirali i brojni kuvari koji su demonstrirali pripremanje specijaliteta.

Ovo je 55. godina zaredom kako se održava ova bizarna proslava.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.