SKANDAL U HRVATSKOJ! Opljačkan automobil Kolindinih telohranitelja, a onda isplivala JOŠ VEĆA BRUKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U HRVATSKOJ! Opljačkan automobil Kolindinih telohranitelja, a onda isplivala JOŠ VEĆA BRUKA

Iz hrvatskog MUP-a potvrdili su da se čuvarima koji brinu o bezbednosti članova hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović dogodio propust.

U saopštenju MUP-a za Dnevnik TV "Nove" je rečeno da je provaljeno u njihovo službeno vozilo i da je nepoznati počinilac otuđio deo opreme koji je poveren policijskim službenicma za rad.

- Provala u vozilo je izvršena u razdoblju u kojem je zbog izvanrednih okolnosti izvršenja službenog zadatka vozilo kratkotrajno ostalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez nadzora - objavili su iz MUP-a.

Policajci su sankcionisani zbog nemara a pokrenut je i postupak utvrđivanja njihove odgovornosti za povredu službene dužnosti.

Jutarnji navodi da se pre desetak dana sličan propust dogodio i čuvarima bivšeg državnog tužioca Dinka Cvitana.

Naime, dok je on s  porodicom letovao u Zatonu, pola njegovog obezbeđenja je razoružano. Upućeni u događaj kažu da Cvitana i njegovu porodicu neprestano čuvaju po dva telohranitelja koja se menjaju po smenama.

Dvojica koja su odradila svoju smenu vratili su se u apartman i odlučili malo da se opuste. Dogovorili su se da zajendo odu do prodavnice da kupe nešto da jedu a u apartmanu su ostavili službene pištolje.

Kada su se vratili, pištolja nije bilo. Neko je provalio u apartman, ukrao im oružje ali i dokumenta.

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.