SKANDAL Trudnica sa suprugom i detetom izbačena iz poznatog restorana, razlog je BIZARAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 16:16

SKANDAL Trudnica sa suprugom i detetom izbačena iz poznatog restorana, razlog je BIZARAN

Objava Splićanina zapalila društvene mreže.

Iz jednog poznatog restorana u Splitu izbačena je trudnica sa suprugom i detetom. Nakon skandala, suprug trudnice požalio se na društvenim mrežama, a njegova objava za kratko vreme je postala viralna skupivši brojne komentare.

Prema njegovim tvrdnjama, razlog za izbacivanje je krajnje bizaran. Naime, porodica je izbačena iz lokala jer je odlučila da ne naručuje hranu, već da se brzinski oveži pićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Njegovu ispovest na društvenim mrežama, prenosimo u celosti:

- Ono kad postaneš nepoželjan u svom gradu! Nakon dva meseca što nisam bio u centru Splita, odemo nas troje da prošetamo. Nakon nekog vremena na Pjaci odlučimo da sednemo na piće u caffe i restoran. Sednemo za sto na kojem je cenovnik s pićem. Nakon što je konobarica došla do nas i na engleskom nas pitala šta ćemo da jedemo, mi na hrvatskom odgovorimo da ćemo samo da popijemo piće. Konobarica kaže da možemo da ostanemo samo ako ćemo da jedemo. Ja je zamolim da ostanemo samo kratko i popijemo piće jer je *** trudna i ne može više da šeta. Ona ode do menadžera i vrati se i kaže "NE MOŽE!" Hvala vlasnicima i osoblju caffe i restorana na Pjaci. Zapitajte se sami za sebe što ste i kakvi ste kad zbog par evra izbacite trudnicu i curicu od dve godine - požalio se on na Fejsbuku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.