SKANDAL: Prekid u Sofiji, Srbi napadnuti, krvave glave... (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Prekid u Sofiji, Srbi napadnuti, krvave glave... (VIDEO)

Utakmica između Levskog i Partizana prekinuta po završetku prve četvrtine, koju su crno-beli dobili 21:14. Navijači domaćeg tima upali na teren, prešli na drugu stranu i obračunali se sa malobrojnim pristalicama Partizana.

Haos u Sofiji na meču Levskog i Partizana

 

Nastao je opšti haos. Letele su stolice, bilo je pesničenja i krvavih glava. Igrači i stručni štab Partizana su odmah napustili teren i otišli u svlačionicu, a veliku pomoć imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su u košarkašima domaćeg tima, koji su preventivno zaštitili kolege iz Beograda.

 

Posle nekoliko minuta u dvoranu je ušla policija, pa se i sutuacija brzo smirila. Tribine su ispražnjene, ali nije poznato da li će i kada utakmica 8. kola Jadranske lige biti nastavljena.

 

Sa tribina se pre početka incidenta oprilo "Srbe na vrbe" i "Ubij Srbina".

 

Pretpostavlja se da je povod za napad na grupu navijača Partizana činjenica da su pristalice crno-belih pobratimljene sa sofijskim CSKA, najvećim rivalom Levskog.

  

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.