SJAJNA VEST ZA SVET: Uskoro stiže i španska vakcina protiv korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 17:53

SJAJNA VEST ZA SVET: Uskoro stiže i španska vakcina protiv korona virusa

Španski premijer Pedro Sančes izjavio je danas da se nada da će do kraja 2021. godine i Španija razviti vakcinu protiv korona virusa.

On je prilikom obilaska farmakološke kompanije HIPRA u Đironi, u kojoj se razvija vakcina protiv koronavirusa, rekao da polaže velike nade u razvoj te vakcine, prenosi španski El Pais.

- Vlada će vam pomoći svim raspoloživim sredstvima u ovom procesu. Svi možemo da doprinesemo da Španija dobije svoju vakcinu - rekao je Sančes u razgovoru sa predstavnicima kompanije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sančes najavio i ŠPANSKU VAKCINU protiv kovida-19

Izvor: Blic, 16.Apr.2021

Španski premijer Pedro Sančes izjavio je danas da se nada da će do kraja 2022. godine i Španija razviti vakcinu protiv korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.