SIT SAM POLITIKE SVRŠENOG ČINA Moćna poruka predsednika Srbije na Instagramu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 21:23

"SIT SAM POLITIKE SVRŠENOG ČINA" Moćna poruka predsednika Srbije na Instagramu (VIDEO)

Na sednici Saveta za nacinalnu bezbednost doneto je više odluka, zaključaka, predloga i preporuka.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži Instagramu snimak sa današnjeg obraćanja javnosti posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj je poručio da Srbija neće da prihvati rešenja nametnuta jednostranim kriminalnim akcijama.

- Srbija će nastaviti da insistira na očuvanju mira, pune stabilnosti i sigurnosti, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pune sigurnosti za srpsko stanovništvo na Kosovu i Metohiji. Srbija je uvek spremna da nastavi dijalog u Briselu, ali neće da prihvati rešenja nametnuta jednostranim kriminalnim akcijama - rekao je predsednik Vučić.

- Odbacio sam to zato što sam sit politike svršenog čina i zato što tako ne možete da razgovarate sa Srbijom - poruka je srpskog predsednika.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.